Livestreams

Livestreams

Onze MADtv studio Buitengoed in Weerselo is de perfecte plek voor jouw livestream. We zullen op basis van jouw wensen en eisen de beste invulling geven aan de livestream. Onze collega’s adviseren en begeleiden je in het gehele traject.

De populariteit van podcasts is explosief gegroeid. Mensen hebben meer en meer behoefte aan gerichte informatie, op de plaats en het moment dat het hen schikt. Bij MADtv kan je in onze podcast studio de mooiste podcasts neerzetten.

Podcasts

Podcasts

Video's

Video's

Van pakkende video reels op Instagram tot krachtige fotografie die jouw pand, team of producten laat zien. Met de MADtv social content pakketten bieden we totaal pakketten aan waarmee we al jouw maandelijkse content maken zodat jij altijd jouw content planning gevuld hebt!

Nieuwe teamfoto's nodig voor je website of heeft jouw LinkedIn foto echt een update nodig? In onze fotografie studio schieten we de mooiste groeps-, portret- en productfoto’s in elke gewenste stijl.

Fotografie

Fotografie

Workshops

Workshops

We bieden in onze MADtv studio of op locatie volledig verzorgde workshops aan. Onze workshops zijn voor iedereen die het maximale uit zichzelf of zijn of haar bedrijf wil halen. Van video en/of fotografie workshops tot beter presenteren; wij bieden verschillende opties.